Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hello Kitty KP Stargard
Karolinka Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
31.1 gemiddelde waardering 19.3
redelijk Schieten zwak
zwak Passen slecht
matig Verdedigen zwak


5e minuut.
Manojlovic heeft problemen om de bal te vangen. Ksiądzyna is nu in balbezit. Manojlovic begaat een overtreding. Ksiądzyna roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ksiądzyna kan niet meer verder spelen. Krukowski komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Taihao rent richting de bal. Jabłczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov draait met de bal, schiet en ... Rękawek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - KP Stargard 1:0

15e minuut.
Taihao is nu in balbezit. Taihao geeft een lange en hoge pass. Roche rent richting de bal. Roche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - KP Stargard 2:0

18e minuut.
Przewoźnik rent richting de bal. Manojlovic verovert de bal door een tackle van achteren. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - KP Stargard 3:0

21e minuut.
Taihao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manojlovic is nu in balbezit. Frontczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Manojlovic verovert de bal door een tackle van achteren. Manojlovic geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jara is nu in balbezit. Jara geeft een lange en hoge pass. Aletorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roche onderschept slim de pass. Roche draait met de bal, schiet en ... Rękawek bokst de bal weg. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - KP Stargard 4:0

28e minuut.
Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara passt de bal zonder na te denken. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov draait met de bal, schiet en ... Rękawek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - KP Stargard 5:0

35e minuut.
Roche is nu in balbezit. Roche passt de bal zonder na te denken. Przewoźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov onderschept slim de pass. Səfixanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - KP Stargard 6:0

42e minuut.
ten Have geeft een lange en hoge pass. Torbinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Torbinskij geeft een hoge lob. Roche is nu in balbezit. Roche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty 34%, KP Stargard 66%.
Hello Kitty - KP Stargard 6:0

48e minuut.
Manojlovic met een sublieme pass. Klungelig pakt Roche de bal. Roche passt de bal met de wreef. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - KP Stargard 7:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torbinskij met de inworp. Latfayah rent richting de bal. Torbinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Torbinskij passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Latfayah met de inworp. Torbinskij is nu in balbezit. Torbinskij geeft de bal voor. Səfixanov krijgt zijn hoofd ertegen. Manojlovic kopt de bal weg. Rękawek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - KP Stargard 8:0

65e minuut.
Buitenspel voor Səfixanov. Goede buitenspelval van de verdediging. Rękawek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Torbinskij kopt de bal weg. Roche bereikt de bal nog maar net als eerste. Roche haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Kobeszko onderschept slim de pass. Kobeszko speelt de bal door. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap. Przewoźnik probeert de bal aan de voet te houden. Rękawek bokst de bal weg.

78e minuut.
Latfayah bereikt de bal nog maar net als eerste. Latfayah geeft een hoge lob. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Jabłczyński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Taihao met de inworp. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov schiet op doel. Rękawek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty 30%, KP Stargard 70%.
Hello Kitty - KP Stargard 8:0