Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paris-Saint Germain Bialystok SK
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 25.5
slecht Schieten redelijk
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Skuza rent richting de bal. Stypuła begaat een overtreding. Skuza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vach zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Cieciera de bal. Cieciera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vach geeft de bal voor. Klungelig pakt Nadolny de bal. Nadolny onderschept slim de pass. Cieciera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paris-Saint Germain - Bialystok SK 0:1

22e minuut.
Matyas rent richting de bal. Cempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cempel met een sublieme pass. Cieciera is nu in balbezit. Cieciera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Matyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cempel rent richting de bal. Madziar begaat een overtreding. Madziar krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Cieciera rent richting de bal. Klungelig pakt Cempel de bal. Cieciera rent richting de bal. Cempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cempel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Faiz probeert naar een medespeler te passen. Cieciera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciera heeft problemen om de bal te vangen. Cieciera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paris-Saint Germain - Bialystok SK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris-Saint Germain 53%, Bialystok SK 47%.
Paris-Saint Germain - Bialystok SK 0:2

54e minuut.
Fagas passt de bal met de wreef. Przybysz kan de bal niet met de borst controleren. Vach met een sublieme pass. Cieciera rent richting de bal. Cieciera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Krynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Madziar begaat een overtreding. Krynicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matyas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cieciera heeft problemen om de bal te vangen. Cieciera schiet op doel. Nadolny probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Przybysz de bal. Cempel kopt de bal weg. Maciaszczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cieciera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris-Saint Germain - Bialystok SK 0:3

65e minuut.
Cieciera rent richting de bal. Cieciera passt de bal zonder na te denken. Cempel is nu in balbezit. Cempel draait met de bal, schiet en ... Olkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris-Saint Germain - Bialystok SK 0:4

69e minuut.
Pajor met een snelle inworp. Madziar is nu in balbezit. Madziar met een sublieme pass. Cieciera rent richting de bal. Cieciera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paris-Saint Germain - Bialystok SK 0:5

88e minuut.
Vach probeert de bal met de borst te controleren. Matyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyas speelt de bal door. Cieciera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris-Saint Germain 68%, Bialystok SK 32%.
Paris-Saint Germain - Bialystok SK 0:5