Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hello Kitty BTM Wrocław
Karolinka Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 22.2
redelijk Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Latfayah passt de bal in één keer door. Torbinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torbinskij raakt geblesseerd tijdens het duel. Manojlovic neemt de penalty, wat een uithaal! Chrabąszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Latfayah passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Torbinskij de bal. Torbinskij probeert naar een medespeler te passen. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Ochucki rent richting de bal. Manojlovic verovert de bal door een tackle van achteren. Manojlovic passt de bal met de wreef. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chrabąszcz niet meer kan verder spelen. Dziarczyński komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Torbinskij met de inworp. Manojlovic probeert naar een medespeler te passen. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap. Dziarczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - BTM Wrocław 1:0

17e minuut.
Taihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Taihao passt de bal zonder na te denken. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - BTM Wrocław 2:0

21e minuut.
Daar is Ochucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jara rent richting de bal. Jara speelt de bal door. Taihao is nu in balbezit. Taihao schiet op doel. Dziarczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap. Dziarczyński bokst de bal weg.

30e minuut.
Cyniak passt de bal zonder na te denken. Jara is nu in balbezit. Manojlovic speelt de bal door. Luliński is nu in balbezit. Luliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - BTM Wrocław 3:0

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taihao met de inworp. Jara is nu in balbezit. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Torbinskij de bal. Torbinskij geeft een lange en hoge pass. Białkowski kopt de bal weg. Taihao is nu in balbezit. Taihao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty 21%, BTM Wrocław 79%.
Hello Kitty - BTM Wrocław 3:0

60e minuut.
Manojlovic onderschept slim de pass. Manojlovic passt de bal in één keer door. Luliński rent richting de bal. Luliński schiet op doel. Dziarczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - BTM Wrocław 4:0

61e minuut.
Səfixanov passt de bal in één keer door. Taihao probeert de bal aan de voet te houden. Rupala probeert naar een medespeler te passen. Luliński is nu in balbezit. Luliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Latfayah met een snelle inworp. Torbinskij is nu in balbezit. Torbinskij geeft de bal voor. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Cyniak geeft een lange en hoge pass. Latfayah bereikt de bal nog maar net als eerste. Latfayah geeft de bal voor. Luliński is nu in balbezit. Luliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - BTM Wrocław 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty 33%, BTM Wrocław 67%.
Hello Kitty - BTM Wrocław 5:0