Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Bochnia Paris-Saint Germain
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Stemplewski is nu in balbezit. Pajor onderschept slim de pass. Pajor probeert naar een medespeler te passen. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Bochnia - Paris-Saint Germain 0:1

16e minuut.
Ziobro geeft een lange en hoge pass. Stemplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duchewicz. Duchewicz krijgt een gele kaart.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cybulski zal de hoekschop nemen. Wąsowicz is nu in balbezit. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Wąsowicz onderschept slim de pass. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak speelt de bal door. Przybysz rent richting de bal. Przybysz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dzieł is nu in balbezit. Przybysz verovert de bal door een tackle van achteren. Przybysz passt de bal in één keer door. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rózga is nu in balbezit. Hawryszczak onderschept slim de pass. Hawryszczak met een sublieme pass. Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz haalt uit met een fantastische trap. Pytlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Bochnia 62%, Paris-Saint Germain 38%.
BKS Bochnia - Paris-Saint Germain 0:1

47e minuut.
Dzieł is nu in balbezit. Dzieł passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pajor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cybulski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Maciaszczyk geeft een lange en hoge pass. Rybszleger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybszleger geeft een hoge lob. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga geeft een hoge lob. Pajor rent richting de bal. Masternak onderschept slim de pass. Masternak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Bochnia 57%, Paris-Saint Germain 43%.
BKS Bochnia - Paris-Saint Germain 0:1