Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ejbidi Bialystok SK
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 26
slecht Schieten goed
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Krynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krynicki probeert naar een medespeler te passen. Milewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cempel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ejbidi - Bialystok SK 0:1

5e minuut.
Zimnawoda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Strzyżowski met de inworp. Vach geeft de bal voor. Cieciera maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vach probeert de bal aan de voet te houden. Matyas is nu in balbezit. Pimek verovert de bal door een tackle van achteren. Huras is nu in balbezit. Huras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Milewski is nu in balbezit. Cempel verovert de bal door een tackle van achteren. Cempel passt de bal met de wreef. Cieciera is nu in balbezit. Cieciera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Strzyżowski met de inworp. Biernacki is nu in balbezit. Biernacki met een sublieme pass. Daar is Cempel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cempel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Faiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krynicki rent richting de bal. Krynicki geeft een lange en hoge pass. Cieciera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciera haalt uit met een fantastische trap. Jordan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Pimek is nu in balbezit. Matyas onderschept slim de pass. Matyas geeft een lange en hoge pass. Cieciera rent richting de bal. Cieciera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ejbidi - Bialystok SK 0:2

39e minuut.
Cempel verovert de bal door een tackle van achteren. Cempel met een sublieme pass. Łukasiak rent richting de bal. Cieciera onderschept slim de pass. Cieciera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cieciera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ejbidi - Bialystok SK 0:3

42e minuut.
Biernacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zimnawoda is nu in balbezit. Strzyżowski begaat een overtreding. Strzyżowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ejbidi 63%, Bialystok SK 37%.
Ejbidi - Bialystok SK 0:3

50e minuut.
Cempel rent richting de bal. Cempel passt de bal met de wreef. Cieciera rent richting de bal. Cieciera schiet op doel. Jordan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejbidi - Bialystok SK 0:4

53e minuut.
Milewski is nu in balbezit. Milewski speelt de bal door. Faiz is nu in balbezit. Huras verovert de bal door een tackle van achteren. Huras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejbidi - Bialystok SK 1:4

65e minuut.
Cempel verovert de bal door een tackle van achteren. Cempel met een sublieme pass. Łukasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciera verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciera schiet op doel. Jordan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejbidi - Bialystok SK 1:5

66e minuut.
Cempel met een sublieme pass. Strzyżowski rent richting de bal. Strzyżowski passt de bal met de wreef. Cieciera rent richting de bal. Cieciera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cieciera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cempel is nu in balbezit. Cieciera rent richting de bal. Cempel rent richting de bal. Cempel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejbidi - Bialystok SK 1:6

79e minuut.
Krynicki is nu in balbezit. Krynicki geeft een lange en hoge pass. Biernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciera verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Matyas heeft problemen om de bal te vangen. Pimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimek geeft de bal voor. Huras bereikt de bal nog maar net als eerste. Huras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Faiz verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Szibalski met de inworp. Pimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ejbidi 48%, Bialystok SK 52%.
Ejbidi - Bialystok SK 1:6