Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bialystok SK Ejbidi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 21.4
adequate Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Wtorek onderschept slim de pass. Wtorek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zimnawoda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ozimkowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Brzeziński geeft een hoge lob. Szibalski kopt de bal weg. Biernacki heeft problemen om de bal te vangen. Cieciera is nu in balbezit. Cieciera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Cempel probeert naar een medespeler te passen. Vach probeert de bal met de borst te controleren. Vach probeert naar een medespeler te passen. Cieciera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciera haalt uit met een fantastische trap. Jordan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Łukasiak de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Strzyżowski neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Huras is nu in balbezit. Matyas rent richting de bal. Huras onderschept slim de pass. Huras draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Buława de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bialystok SK - Ejbidi 0:1

20e minuut.
Cempel is nu in balbezit. Cempel geeft de bal voor. Brzeziński is nu in balbezit. Krynicki onderschept slim de pass. Krynicki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cempel is nu in balbezit. Biernacki is nu in balbezit. Cempel verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciera rent richting de bal. Cieciera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Krynicki geeft een hoge lob. Zimnawoda is nu in balbezit. Cieciera verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciera haalt uit met een fantastische trap. Jordan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bialystok SK - Ejbidi 1:1

30e minuut.
Huras rent richting de bal. Vach verovert de bal door een tackle van achteren. Vach passt de bal in één keer door. Cieciera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bialystok SK 47%, Ejbidi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bialystok SK - Ejbidi 1:1

48e minuut.
Milewski met een sublieme pass. Buława bereikt de bal nog maar net als eerste. Huras verovert de bal door een tackle van achteren. Huras haalt uit met een fantastische trap. Durán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bialystok SK - Ejbidi 1:2

51e minuut.
Vach probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cieciera de bal. Milewski is nu in balbezit. Cieciera onderschept slim de pass. Cieciera draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Matyas met een sublieme pass. Cempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cempel passt de bal zonder na te denken. Cieciera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ozimkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pimek rent richting de bal. Pimek passt de bal in één keer door. Huras is nu in balbezit. Huras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Milewski de bal. Krynicki speelt de bal door. Brzeziński is nu in balbezit. Cieciera verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bialystok SK 38%, Ejbidi 62%.
Bialystok SK - Ejbidi 1:2