Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OMG BKS Bochnia
kuku2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
29 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 19.2
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Biskupek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Betlejewski de bal. Betlejewski geeft de bal voor. Kiełkowski heeft problemen om de bal te vangen. Kiełkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ziobro heeft problemen om de bal te vangen. van den Velden is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziobro. van den Velden wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

12e minuut.
Ewiak is nu in balbezit. Rathnau verovert de bal door een tackle van achteren. Rathnau met een sublieme pass. Mielecki is nu in balbezit. Mielecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Betlejewski geeft de bal voor. Mielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mielecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mielecki komt bij de bal en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - BKS Bochnia 1:0

27e minuut.
Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathnau speelt de bal door. Mielecki rent richting de bal. Mielecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Biskupek de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Kiełkowski rent richting de bal. Kiełkowski geeft een hoge lob. Mielecki rent richting de bal. Mielecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - BKS Bochnia 2:0

39e minuut.
Kiełkowski rent richting de bal. Mielecki rent richting de bal. Mielecki passt de bal zonder na te denken. Kiełkowski is nu in balbezit. Kiełkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
van den Velden probeert naar een medespeler te passen. Mielecki heeft problemen om de bal te vangen. Mielecki passt de bal zonder na te denken. Kiełkowski is nu in balbezit. Kiełkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak passt de bal zonder na te denken. Basovas probeert de bal aan de voet te houden. Masternak rent richting de bal. Masternak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OMG 34%, BKS Bochnia 66%.
OMG - BKS Bochnia 2:0

46e minuut.
Daar is Ewiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rózga rent richting de bal. Kiełkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mielecki rent richting de bal. Mielecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - BKS Bochnia 3:0

49e minuut.
Rybszleger is nu in balbezit. Dürst geeft een hoge lob. Kiełkowski is nu in balbezit. Kiełkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - BKS Bochnia 4:0

50e minuut.
Ziobro geeft een hoge lob. Kiełkowski heeft problemen om de bal te vangen. Dzieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski onderschept slim de pass. Kiełkowski haalt uit met een fantastische trap. Pytlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Bydłoń met een sublieme pass. Inworp. van den Velden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rathnau is nu in balbezit. Rathnau geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielecki probeert naar een medespeler te passen. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - BKS Bochnia 5:0

67e minuut.
Rózga is nu in balbezit. Mielecki verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieł rent richting de bal. Mielecki onderschept slim de pass. Mielecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Miąskiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kiełkowski rent richting de bal. Kiełkowski geeft een hoge lob. Mielecki is nu in balbezit. Mielecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ziobro verovert de bal door een tackle van achteren. Ziobro met een sublieme pass. Mielecki heeft problemen om de bal te vangen. Mielecki haalt uit met een fantastische trap. Pytlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - BKS Bochnia 6:0

79e minuut.
Dzieł is nu in balbezit. Rathnau onderschept slim de pass. Rathnau passt de bal zonder na te denken. Kiełkowski rent richting de bal. Kiełkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - BKS Bochnia 7:0

82e minuut.
Rathnau rent richting de bal. Rózga begaat een overtreding. Rathnau raakt geblesseerd tijdens het duel. Betlejewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mielecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Betlejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Betlejewski met een sublieme pass. Kiełkowski speelt de bal door. Mielecki rent richting de bal. Mielecki draait met de bal, schiet en ... Pytlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OMG 32%, BKS Bochnia 68%.
OMG - BKS Bochnia 7:0
OMG