Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hello Kitty Bialystok SK
Karolinka Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 27.6
average Schieten adequate
weak Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Jara passt de bal met de wreef. Wtorek is nu in balbezit. Taihao onderschept slim de pass. Taihao draait met de bal, schiet en ... Durán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - Bialystok SK 1:0

26e minuut.
Buława bereikt de bal nog maar net als eerste. Buława geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Luliński de bal onder controle te krijgen. Krynicki is nu in balbezit. Krynicki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Manojlovic rent richting de bal. Manojlovic passt de bal in één keer door. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Latfayah de bal. Matyas rent richting de bal. Matyas geeft de bal voor. Cempel rent richting de bal. Cempel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cempel rent richting de bal. Cempel passt de bal zonder na te denken. Al-Makajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciera verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciera haalt uit met een fantastische trap. Ritsos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty 41%, Bialystok SK 59%.
Hello Kitty - Bialystok SK 1:0

57e minuut.
Vach speelt de bal door. Strzyżowski rent richting de bal. Strzyżowski geeft een hoge lob. Cieciera is nu in balbezit. Cieciera haalt uit met een fantastische trap. Ritsos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
ten Have geeft een lange en hoge pass. Cempel is nu in balbezit. Jara verovert de bal door een tackle van achteren. Jara geeft een hoge lob. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Torbinskij rent richting de bal. Torbinskij passt de bal met de wreef. Manojlovic rent richting de bal. Manojlovic geeft de bal voor. Buława controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buława probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luliński rent richting de bal. Luliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - Bialystok SK 2:0

76e minuut.
Səfixanov geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Wtorek met een harde bal richting middenveld. Manojlovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Manojlovic geeft een lange en hoge pass. Durán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty 40%, Bialystok SK 60%.
Hello Kitty - Bialystok SK 2:0