Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paris-Saint Germain BTM Wrocław
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Rupala met de inworp. Cyniak heeft problemen om de bal te vangen. Cyniak met een sublieme pass. Komor is nu in balbezit. Komor geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Białkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Madziar de bal. Przybysz speelt de bal door. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak schiet op doel. Dziarczyński bokst de bal weg.

33e minuut.
Madziar probeert naar een medespeler te passen. Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz passt de bal met de wreef. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski passt de bal in één keer door. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz is nu in balbezit. Przybysz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Trochimiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trochimiuk de bal. Trochimiuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Madziar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowicz rent richting de bal. Wąsowicz geeft een lange en hoge pass. Wahadło is nu in balbezit. Wahadło haalt uit met een fantastische trap. Olkiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris-Saint Germain 58%, BTM Wrocław 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paris-Saint Germain - BTM Wrocław 0:0

46e minuut.
Rupala geeft een hoge lob. Hawryszczak kopt de bal weg. Przybysz probeert de bal aan de voet te houden. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Wahadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahadło passt de bal zonder na te denken. Maciaszczyk rent richting de bal. Wahadło onderschept slim de pass. Wahadło haalt uit met een fantastische trap. Olkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olkiewicz met een sublieme pass. Stocki kopt de bal weg. Madziar probeert de bal aan de voet te houden. Wahadło is nu in balbezit. Wahadło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Przybysz rent richting de bal. Przybysz passt de bal zonder na te denken. Stypuła is nu in balbezit. Stypuła geeft de bal voor. Białkowski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap. Dziarczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris-Saint Germain - BTM Wrocław 1:0

60e minuut.
Trochimiuk onderschept slim de pass. Trochimiuk probeert naar een medespeler te passen. Wahadło is nu in balbezit. Wahadło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paris-Saint Germain - BTM Wrocław 1:1

64e minuut.
Przybysz passt de bal in één keer door. Cybulski is nu in balbezit. Cybulski passt de bal in één keer door. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ... Dziarczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris-Saint Germain - BTM Wrocław 2:1

68e minuut.
Trochimiuk is nu in balbezit. Fagas onderschept slim de pass. Fagas passt de bal met de wreef. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Rupala met een snelle inworp. Cyniak met een sublieme pass. Wahadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochimiuk is nu in balbezit. Trochimiuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz rent richting de bal. Przybysz passt de bal met de wreef. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Trochimiuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Okrzewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris-Saint Germain 54%, BTM Wrocław 46%.
Paris-Saint Germain - BTM Wrocław 2:1