Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ejbidi KP Stargard
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Kobeszko passt de bal met de wreef. Zimnawoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gombrowicz krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Łukasiak is nu in balbezit. Łukasiak geeft de bal voor. Inworp. Synowiec met een snelle inworp. Gombrowicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jabłczyński rent richting de bal. Huras is nu in balbezit. Jabłczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Huras roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Huras kan niet meer verder spelen. Bugała komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozimkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ozimkowski probeert naar een medespeler te passen. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejbidi - KP Stargard 1:0

28e minuut.
Przewoźnik geeft een hoge lob. Milewski probeert naar een medespeler te passen. Pimek is nu in balbezit. Bugała is nu in balbezit. Bugała haalt uit met een fantastische trap. Rękawek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejbidi - KP Stargard 2:0

30e minuut.
Frontczek passt de bal in één keer door. Milewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna onderschept slim de pass. Daar is Ksiądzyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ksiądzyna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Synowiec met een snelle inworp. Gombrowicz geeft een hoge lob. Dworak probeert de bal aan de voet te houden. Ksiądzyna is nu in balbezit. Ksiądzyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Szibalski onderschept slim de pass. Szibalski met een sublieme pass. Pimek rent richting de bal. Bugała rent richting de bal. Bugała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ejbidi 57%, KP Stargard 43%.
Ejbidi - KP Stargard 2:0

50e minuut.
Milewski speelt de bal door. Brzeziński is nu in balbezit. Brzeziński met een sublieme pass. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dzikowski met een sublieme pass. Ksiądzyna is nu in balbezit. Łukasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna verovert de bal door een tackle van achteren. Ksiądzyna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Milewski onderschept slim de pass. Pimek rent richting de bal. Frontczek begaat een overtreding. Frontczek krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Jabłczyński kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zimnawoda met de inworp. Ozimkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozimkowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Balcer bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcer geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ksiądzyna de bal onder controle te krijgen. Dworak rent richting de bal. Dworak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Zimnawoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimnawoda geeft een lange en hoge pass. Aletorowicz rent richting de bal. Bugała onderschept slim de pass. Bugała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Zimnawoda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ksiądzyna. Zimnawoda raakt geblesseerd tijdens het duel. Zimnawoda met een snel genomen vrije trap. Bugała rent richting de bal. Bugała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ejbidi 63%, KP Stargard 37%.
Ejbidi - KP Stargard 2:0