Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Bochnia Hello Kitty
Normal Tactiek Karolinka
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
19.6 gemiddelde waardering 34.7
weak Schieten adequate
weak Passen poor
weak Verdedigen average


4e minuut.
Ewiak heeft problemen om de bal te vangen. Jara is nu in balbezit. Ewiak verovert de bal door een tackle van achteren. Masternak is nu in balbezit. Masternak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ritsos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Stemplewski rent richting de bal. Latfayah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stemplewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dzieł zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Masternak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Bochnia - Hello Kitty 1:0

9e minuut.
Torbinskij verovert de bal door een tackle van achteren. Manojlovic speelt de bal door. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov draait met de bal, schiet en ... Pytlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BKS Bochnia - Hello Kitty 1:1

12e minuut.
Latfayah geeft een lange en hoge pass. Taihao rent richting de bal. Taihao passt de bal met de wreef. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński schiet op doel. Pytlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bydłoń de bal. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Bochnia - Hello Kitty 1:2

15e minuut.
Rybszleger rent richting de bal. Taihao verovert de bal door een tackle van achteren. Taihao geeft een hoge lob. Luliński is nu in balbezit. Luliński schiet op doel. Pytlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Səfixanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luliński rent richting de bal. Luliński haalt uit met een fantastische trap. Pytlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jara onderschept slim de pass. Taihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Taihao probeert naar een medespeler te passen. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Bochnia 58%, Hello Kitty 42%.
BKS Bochnia - Hello Kitty 1:2

51e minuut.
Luliński geeft een lange en hoge pass. Ziobro bereikt de bal nog maar net als eerste. Manojlovic begaat een overtreding. Manojlovic krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Jara passt de bal met de wreef. Taihao is nu in balbezit. Taihao geeft de bal voor. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dzieł rent richting de bal. Manojlovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Manojlovic passt de bal in één keer door. Luliński rent richting de bal. Luliński draait met de bal, schiet en ... Pytlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Bochnia - Hello Kitty 1:3

70e minuut.
Jara onderschept slim de pass. Manojlovic geeft de bal voor. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov schiet op doel. Pytlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Bochnia - Hello Kitty 1:4

72e minuut.
Manojlovic rent richting de bal. Ewiak begaat een overtreding. Manojlovic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jara zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap. Pytlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Səfixanov heeft problemen om de bal te vangen. Səfixanov met een sublieme pass. Luliński is nu in balbezit. Luliński draait met de bal, schiet en ... Pytlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Bochnia - Hello Kitty 1:5

77e minuut.
Rybszleger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taihao met een snelle inworp. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Taihao met de inworp. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov geeft een lange en hoge pass. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Bochnia - Hello Kitty 1:6

85e minuut.
ten Have geeft de bal voor. Torbinskij kopt de bal weg. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński passt de bal met de wreef. Səfixanov rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ziobro heeft problemen om de bal te vangen. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński geeft een hoge lob. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Bochnia - Hello Kitty 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Bochnia 74%, Hello Kitty 26%.
BKS Bochnia - Hello Kitty 1:7