Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bialystok SK OMG
Normal Tactiek kuku2
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 36.5
matig Schieten goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


9e minuut.
Wtorek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Johns met een snelle inworp. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne geeft een lange en hoge pass. Durán bokst de bal weg. Kiełkowski is nu in balbezit. Kiełkowski haalt uit met een fantastische trap. Durán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bialystok SK - OMG 0:1

13e minuut.
Johns geeft de bal voor. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann passt de bal in één keer door. Taisne is nu in balbezit. Taisne passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Bialystok SK - OMG 0:2

14e minuut.
Strzyżowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Johns verovert de bal door een tackle van achteren. Johns speelt de bal door. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sittmann verovert de bal door een tackle van achteren. Sittmann met een sublieme pass. probeert naar een medespeler te passen. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Cieciera verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciera probeert naar een medespeler te passen. Skuza is nu in balbezit. Gică verovert de bal door een tackle van achteren. Gică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
bereikt de bal nog maar net als eerste. passt de bal zonder na te denken. Sittmann speelt de bal door. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bialystok SK 72%, OMG 28%.
Bialystok SK - OMG 0:2

47e minuut.
Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne geeft een lange en hoge pass. Gică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kiełkowski is nu in balbezit. Kiełkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Johns met een snelle inworp. Taisne speelt de bal door. Sittmann met een sublieme pass. Gică is nu in balbezit. Gică schiet op doel. Durán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Kiełkowski rent richting de bal. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski is nu in balbezit. Kiełkowski haalt uit met een fantastische trap. Durán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bialystok SK - OMG 0:3

58e minuut.
Negruţ geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strzyżowski met de inworp. Cempel rent richting de bal. Cempel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Matyas met een sublieme pass. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne speelt de bal door. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kiełkowski controleert de bal met de borst. Taisne rent richting de bal. Taisne passt de bal met de wreef. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Johns passt de bal in één keer door. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne passt de bal zonder na te denken. Kiełkowski is nu in balbezit. Kiełkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Negruţ geeft een lange en hoge pass. Daar is Kiełkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełkowski passt de bal zonder na te denken. Gică rent richting de bal. Gică draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bialystok SK - OMG 0:4

75e minuut.
Sittmann met een sublieme pass. Klungelig pakt Kiełkowski de bal. Sittmann rent richting de bal. Sittmann geeft een lange en hoge pass. Gică krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Várallyay probeert naar een medespeler te passen. Sittmann heeft problemen om de bal te vangen. Sittmann probeert naar een medespeler te passen. Kiełkowski rent richting de bal. Kiełkowski haalt uit met een fantastische trap. Durán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

88e minuut.
Sittmann is nu in balbezit. Sittmann passt de bal in één keer door. Kiełkowski is nu in balbezit. Kiełkowski schiet op doel. Durán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bialystok SK - OMG 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bialystok SK 70%, OMG 30%.
Bialystok SK - OMG 0:5
OMG