Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klub Sportowy Dolcan Ząbki FC Nowhere
532pp Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.5 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Chodyniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Ticudo onderschept slim de pass. Ticudo passt de bal in één keer door. Soygüven is nu in balbezit. Soygüven haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ticudo verovert de bal door een tackle van achteren. Ticudo probeert naar een medespeler te passen. Słonecznik is nu in balbezit. Mothes verovert de bal door een tackle van achteren. Mothes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ticudo met de inworp. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Włodarz. Włodarz krijgt een gele kaart. Mardan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ticudo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Śmigiel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Sportowy Dolcan Ząbki - FC Nowhere 1:0

11e minuut.
Mothes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mothes schiet op doel. Śmigiel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soygüven bereikt de bal nog maar net als eerste. Soygüven schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Sportowy Dolcan Ząbki - FC Nowhere 2:0

14e minuut.
Adnan met een snelle inworp. Mardan is nu in balbezit. Mardan speelt de bal door. Mothes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mothes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Soygüven verovert de bal door een tackle van achteren. Soygüven passt de bal met de wreef. Mothes rent richting de bal. Mothes schiet op doel. Barski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Sportowy Dolcan Ząbki - FC Nowhere 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klub Sportowy Dolcan Ząbki 42%, FC Nowhere 58%.
Klub Sportowy Dolcan Ząbki - FC Nowhere 3:0

47e minuut.
Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon passt de bal zonder na te denken. Słonecznik is nu in balbezit. Mothes verovert de bal door een tackle van achteren. Mothes haalt uit met een fantastische trap. Barski bokst de bal weg. Mothes rent richting de bal. Mothes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Sportowy Dolcan Ząbki - FC Nowhere 4:0

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Deacon de bal onder controle te krijgen. Mothes is nu in balbezit. Mothes passt de bal in één keer door. Soygüven heeft problemen om de bal te vangen. Soygüven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Sportowy Dolcan Ząbki - FC Nowhere 5:0

62e minuut.
Mardan geeft een lange en hoge pass. Mothes kan de bal niet met de borst controleren. Soygüven bereikt de bal nog maar net als eerste. Soygüven schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Sportowy Dolcan Ząbki - FC Nowhere 6:0

64e minuut.
Chodyniecki is nu in balbezit. Deacon onderschept slim de pass. Deacon speelt de bal door. Mothes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mothes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Sportowy Dolcan Ząbki - FC Nowhere 7:0

65e minuut.
Słonecznik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deacon met een snelle inworp. Mardan is nu in balbezit. Mardan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klub Sportowy Dolcan Ząbki 26%, FC Nowhere 74%.
Klub Sportowy Dolcan Ząbki - FC Nowhere 7:0