Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enoshima salomon100
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 28
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Solski de bal onder controle te krijgen. Nieszczęsny is nu in balbezit. Pach maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Pach moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pach schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

9e minuut.
Nieszczęsny passt de bal met de wreef. Studzinski is nu in balbezit. Janocha is nu in balbezit. Studzinski verovert de bal door een tackle van achteren. Studzinski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Kotfin passt de bal zonder na te denken. Fudała bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonowski onderschept slim de pass. Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kotfin passt de bal in één keer door. Klonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolny rent richting de bal. Nadolny schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pasierb de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Solski zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Dwójak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cesarz de bal. Studzinski onderschept slim de pass. Studzinski schiet op doel. Czuma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enoshima - salomon100 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enoshima 55%, salomon100 45%.
Enoshima - salomon100 0:1

49e minuut.
Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolny probeert naar een medespeler te passen. Kotfin rent richting de bal. Kotfin geeft de bal voor. Klonowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enoshima - salomon100 1:1

52e minuut.
Daar is Kotfin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Studzinski onderschept slim de pass. Janocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Studzinski verovert de bal door een tackle van achteren. Studzinski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Kotfin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotfin speelt de bal door. Klonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonowski schiet op doel. Tokarzewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enoshima - salomon100 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enoshima 49%, salomon100 51%.
Enoshima - salomon100 2:1