Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koziegłowy AC Żubr Gawłówek
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 20.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Charzyński geeft een lange en hoge pass. Michalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczyk geeft een lange en hoge pass. Fornal rent richting de bal. Fornal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Wandzik onderschept slim de pass. Wandzik geeft een hoge lob. Daar is Zawistowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornal is nu in balbezit. Fornal schiet op doel. Młynarski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koziegłowy AC 46%, Żubr Gawłówek 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Koziegłowy AC - Żubr Gawłówek 0:0

46e minuut.
Daar is Gorząd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wandzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandzik passt de bal met de wreef. Fornal rent richting de bal. Fornal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Łątek passt de bal met de wreef. Salik rent richting de bal. Salik passt de bal zonder na te denken. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Rychter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Kusiak speelt de bal door. Fornal is nu in balbezit. Fornal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koziegłowy AC - Żubr Gawłówek 1:0

69e minuut.
Rychter rent richting de bal. Kusiak is nu in balbezit. Rychter verovert de bal door een tackle van achteren. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko haalt uit met een fantastische trap. Bas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Koziegłowy AC - Żubr Gawłówek 1:1

71e minuut.
Wandzik passt de bal zonder na te denken. Fornal is nu in balbezit. Zawistowski rent richting de bal. Fornal verovert de bal door een tackle van achteren. Fornal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koziegłowy AC - Żubr Gawłówek 2:1

73e minuut.
Inworp. Sołtysik met de inworp. Charzyński is nu in balbezit. Kusiak onderschept slim de pass. Kusiak geeft een lange en hoge pass. Młynarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ziemiański is nu in balbezit. Rychter is nu in balbezit. Rychter probeert naar een medespeler te passen. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Stanny met een snelle inworp. Salik rent richting de bal. Beger maakt een afschuwelijke overtreding. Beger krijgt een gele kaart. Salik raakt geblesseerd tijdens het duel. Salik met een snel genomen vrije trap. Bas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Wandzik is nu in balbezit. Rychter onderschept slim de pass. Rychter passt de bal in één keer door. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko haalt uit met een fantastische trap. Bas bokst de bal weg.

89e minuut.
Charzyński is nu in balbezit. Kusiak onderschept slim de pass. Kusiak passt de bal met de wreef. Fornal rent richting de bal. Fornal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koziegłowy AC 54%, Żubr Gawłówek 46%.
Koziegłowy AC - Żubr Gawłówek 2:1