Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Silesia Harnaś Zofiówka
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Żymirski rent richting de bal. Żymirski passt de bal in één keer door. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Silesia - Harnaś Zofiówka 0:1

27e minuut.
Lijewski rent richting de bal. Pobóg onderschept slim de pass. Pobóg passt de bal met de wreef. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Silesia 53%, Harnaś Zofiówka 47%.
Pogoń Silesia - Harnaś Zofiówka 0:1

50e minuut.
Inworp. Mrówka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Placek rent richting de bal. Placek haalt uit met een fantastische trap. Majdan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Anuszewski is nu in balbezit. Placek rent richting de bal. Lijewski rent richting de bal. Placek rent richting de bal. Placek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Buława met een sublieme pass. Mrówka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jędrusik. Mrówka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mrówka kan niet meer verder spelen. Żygus komt het veld opgelopen. Klops met een snel genomen vrije trap. Grębosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Zarosa rent richting de bal. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski passt de bal in één keer door. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Trębicki geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buława geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Silesia 44%, Harnaś Zofiówka 56%.
Pogoń Silesia - Harnaś Zofiówka 0:1