Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salomon100 DKS Lubuszanka
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Pach passt de bal met de wreef. Dwójak is nu in balbezit. Dwójak geeft de bal voor. Studzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Studzinski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
salomon100 - DKS Lubuszanka 1:0

15e minuut.
Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk passt de bal in één keer door. Bohdanowicz probeert naar een medespeler te passen. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
salomon100 - DKS Lubuszanka 1:1

23e minuut.
Zagdański speelt de bal door. Pach bereikt de bal nog maar net als eerste. Pach passt de bal met de wreef. Studzinski is nu in balbezit. Studzinski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Frydrych trapt de bal weg. Bohdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwójak begaat een overtreding. Dwójak krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Zagdański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dwójak controleert de bal met de borst. Dwójak probeert naar een medespeler te passen. Studzinski rent richting de bal. Studzinski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Palewicz geeft een hoge lob. Bohdanowicz kopt de bal weg. Mack is nu in balbezit. Fijas onderschept slim de pass. Fijas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salomon100 52%, DKS Lubuszanka 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
salomon100 - DKS Lubuszanka 1:1

47e minuut.
Bohdanowicz is nu in balbezit. Pach verovert de bal door een tackle van achteren. Pach probeert naar een medespeler te passen. Studzinski rent richting de bal. Studzinski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Hermaniuk rent richting de bal. Hermaniuk passt de bal zonder na te denken. Daar is Kawecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Studzinski onderschept slim de pass. Studzinski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Święconek geeft een lange en hoge pass. Zagdański rent richting de bal. Fijas begaat een overtreding. Fijas krijgt een gele kaart. Zagdański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zagdański met een snel genomen vrije trap. Cieślik probeert de bal met de borst te controleren. Studzinski is nu in balbezit. Studzinski schiet op doel. Frydrych verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Bohdanowicz rent richting de bal. Bohdanowicz met een sublieme pass. Dwójak probeert naar een medespeler te passen. Studzinski rent richting de bal. Studzinski haalt uit met een fantastische trap. Frydrych bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
salomon100 - DKS Lubuszanka 2:1

86e minuut.
Studzinski rent richting de bal. Studzinski schiet op doel. Cieślik kopt de bal weg. Studzinski probeert de bal aan de voet te houden. Studzinski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Frydrych met een sublieme pass. Bohdanowicz is nu in balbezit. Bohdanowicz passt de bal met de wreef. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salomon100 35%, DKS Lubuszanka 65%.
salomon100 - DKS Lubuszanka 2:1