Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DKS Lubuszanka Koziegłowy AC
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


21e minuut.
Becalik passt de bal zonder na te denken. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermaniuk onderschept slim de pass. Kusiak onderschept slim de pass. Kusiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bohdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczyk passt de bal zonder na te denken. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DKS Lubuszanka - Koziegłowy AC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DKS Lubuszanka 63%, Koziegłowy AC 37%.
DKS Lubuszanka - Koziegłowy AC 0:1

48e minuut.
Kawecki rent richting de bal. Sołtysik verovert de bal door een tackle van achteren. Sołtysik probeert naar een medespeler te passen. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Święconek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Becalik met een snelle inworp. Kusiak rent richting de bal. Kusiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Sołtysik de bal onder controle te krijgen. Sołtysik geeft de bal voor. Fornal is nu in balbezit. Fornal haalt uit met een fantastische trap. Kusiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Inworp. Hermaniuk met een snelle inworp. Klungelig pakt Kawecki de bal. Kusiak rent richting de bal. Kusiak schiet op doel. Frydrych probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DKS Lubuszanka 67%, Koziegłowy AC 33%.
DKS Lubuszanka - Koziegłowy AC 0:1