Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harnaś Zofiówka biczen baczen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Gromadzki geeft een lange en hoge pass. Daar is Mićko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepper probeert naar een medespeler te passen. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Zofiówka - biczen baczen 0:1

14e minuut.
Anuszewski rent richting de bal. Efir onderschept slim de pass. Anuszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Efir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Efir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Lijewski is nu in balbezit. Horoszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper met een sublieme pass. Jasina rent richting de bal. Jasina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lepper geeft de bal voor. Jasina is nu in balbezit. Jasina haalt uit met een fantastische trap. Przyziółkiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski met een sublieme pass. Efir is nu in balbezit. Białokozowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Białokozowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Misztela geeft de bal voor. Stańkowski rent richting de bal. Jędrusik begaat een overtreding. Stańkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Efir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Zofiówka - biczen baczen 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Zofiówka 56%, biczen baczen 44%.
Harnaś Zofiówka - biczen baczen 0:2

59e minuut.
Horoszkiewicz rent richting de bal. Lijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Lijewski met een sublieme pass. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Stańkowski geeft de bal voor. Inworp. Buława met een snelle inworp. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Zofiówka - biczen baczen 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Zofiówka 42%, biczen baczen 58%.
Harnaś Zofiówka - biczen baczen 1:2