Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Silesia ElClasico
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


37e minuut.
Szatański is nu in balbezit. Placek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szatański. Szatański krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Silesia 38%, ElClasico 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pogoń Silesia - ElClasico 0:0

63e minuut.
Placek speelt de bal door. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieszczak is nu in balbezit. Mazowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Placek passt de bal in één keer door. Wojda is nu in balbezit. Wojda passt de bal in één keer door. Wiesiołek is nu in balbezit. Wiesiołek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Ocypa geeft een lange en hoge pass. Wiesiołek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trębicki rent richting de bal. Wiesiołek onderschept slim de pass. Wiesiołek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klops verovert de bal door een tackle van achteren. Pobóg rent richting de bal. Pobóg probeert naar een medespeler te passen. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Silesia - ElClasico 1:0

85e minuut.
Trębicki geeft een lange en hoge pass. Majdan rent richting de bal. Met opzet legt Lichnowski zijn tegenspeler op de grond. Lichnowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

89e minuut.
Kolenda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Majdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majdan probeert naar een medespeler te passen. Rępalski controleert de bal met de borst. Placek speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Silesia 45%, ElClasico 55%.
Pogoń Silesia - ElClasico 1:0