Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Silesia salomon100
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 26.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Madejczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jodłowiec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kałusek de bal. Studzinski rent richting de bal. Studzinski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pasierb kopt de bal weg. Studzinski heeft problemen om de bal te vangen. Pobóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Studzinski onderschept slim de pass. Studzinski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Silesia - salomon100 0:1

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kałusek met een snelle inworp. Pach bereikt de bal nog maar net als eerste. Pach schiet op doel. Zarosa heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Studzinski is nu in balbezit. Studzinski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zagdański is nu in balbezit. Mazowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Placek rent richting de bal. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap. Tokarzewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tokarzewski met een sublieme pass. Jodłowiec kopt de bal weg. Klops heeft problemen om de bal te vangen. Studzinski is nu in balbezit. Studzinski haalt uit met een fantastische trap. Lewera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Lewera speelt de bal door. Dwójak speelt de bal door. Kolenda heeft problemen om de bal te vangen. Studzinski is nu in balbezit. Studzinski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Polewczyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagdański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kałusek de bal. Kałusek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dwójak met een snelle inworp. Jodłowiec geeft de bal voor. Studzinski is nu in balbezit. Studzinski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Silesia - salomon100 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Silesia 68%, salomon100 32%.
Pogoń Silesia - salomon100 0:2

48e minuut.
Dwójak kopt de bal weg. Jodłowiec is nu in balbezit. Jodłowiec passt de bal met de wreef. Studzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Studzinski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pach met een sublieme pass. Wałeczek is nu in balbezit. Wałeczek met een sublieme pass. Studzinski rent richting de bal. Studzinski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wałeczek speelt de bal door. Daar is Pach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pach probeert naar een medespeler te passen. Studzinski is nu in balbezit. Studzinski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Silesia - salomon100 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Silesia 47%, salomon100 53%.
Pogoń Silesia - salomon100 0:3