Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ElClasico DKS Lubuszanka
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Zduński verovert de bal door een tackle van achteren. Bohdanowicz onderschept slim de pass. Potakiewicz onderschept slim de pass. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas schiet op doel. Gęborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ElClasico - DKS Lubuszanka 0:1

14e minuut.
Glensk is nu in balbezit. Glensk geeft de bal voor. Klungelig pakt Zduński de bal. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ... Gęborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Hermaniuk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wiesiołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Palewicz ... Strafschop! Palewicz krijgt een gele kaart. Wiesiołek raakt geblesseerd tijdens het duel. Wojda legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Frydrych verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Glensk speelt de bal door. Potakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Potakiewicz met een sublieme pass. Wiesiołek rent richting de bal. Wiesiołek haalt uit met een fantastische trap. Frydrych bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Molęda neemt de hoekschop. Klungelig pakt Potakiewicz de bal. Potakiewicz speelt de bal door. Daar is Boniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boniek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sobieszczak trapt de bal weg. Wojda kopt de bal weg. Klungelig pakt Wiesiołek de bal. Wiesiołek draait met de bal, schiet en ... Frydrych verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Święconek geeft een lange en hoge pass. Glensk is nu in balbezit. Glensk passt de bal zonder na te denken. Fijas is nu in balbezit. Fijas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Ocypa kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glensk met een snelle inworp. Bohdanowicz rent richting de bal. Bohdanowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zduński speelt de bal door. Boniek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medalik. Medalik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElClasico 53%, DKS Lubuszanka 47%.
ElClasico - DKS Lubuszanka 0:1

73e minuut.
Hermaniuk passt de bal zonder na te denken. Fijas is nu in balbezit. Sobieszczak rent richting de bal. Fijas onderschept slim de pass. Fijas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElClasico 56%, DKS Lubuszanka 44%.
ElClasico - DKS Lubuszanka 0:1