Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Silesia Żubr Gawłówek
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Pobóg onderschept slim de pass. Placek bereikt de bal nog maar net als eerste. Placek met een sublieme pass. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Polewczyk geeft de bal voor. Rychter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychter passt de bal zonder na te denken. Gorząd rent richting de bal. Gorząd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Młynarski met een harde bal richting middenveld. Pobóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd begaat een overtreding. Gorząd krijgt een gele kaart. Pobóg raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pobóg kan niet meer verder spelen. Żygus komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Zawistowski geeft de bal voor. Klops is nu in balbezit. Klops passt de bal zonder na te denken. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klops met een sublieme pass. Mazowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Placek rent richting de bal. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Charzyński rent richting de bal. Mrówka begaat een overtreding. Charzyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stanny met een snel genomen vrije trap. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd draait met de bal, schiet en ... Lewera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Silesia - Żubr Gawłówek 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Silesia 54%, Żubr Gawłówek 46%.
Pogoń Silesia - Żubr Gawłówek 0:1

61e minuut.
Charzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Placek onderschept slim de pass. Placek speelt de bal door. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Placek de bal. Rychter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychter passt de bal met de wreef. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Polewczyk onderschept slim de pass. Polewczyk geeft een lange en hoge pass. Zawistowski probeert de bal aan de voet te houden. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki schiet op doel. Młynarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Stanny heeft problemen om de bal te vangen. Stanny speelt de bal door. Łątek rent richting de bal. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Żygus de bal onder controle te krijgen. Gorząd is nu in balbezit. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trębicki de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Silesia 60%, Żubr Gawłówek 40%.
Pogoń Silesia - Żubr Gawłówek 0:1