Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biczen baczen DKS Lubuszanka
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.8
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Bajski onderschept slim de pass. Bajski geeft de bal voor. Ostręga is nu in balbezit. Ostręga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biczen baczen - DKS Lubuszanka 1:0

17e minuut.
Wilkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebula rent richting de bal. Cebula met een sublieme pass. Ostręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostręga schiet op doel. Frydrych verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Glensk passt de bal zonder na te denken. Fijas rent richting de bal. Soboń is nu in balbezit. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Toporny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Bohdanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Cebula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohdanowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bohdanowicz krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Święconek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztela onderschept slim de pass. Misztela met een sublieme pass. Ostręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostręga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biczen baczen 39%, DKS Lubuszanka 61%.
biczen baczen - DKS Lubuszanka 1:0

51e minuut.
Medalik kopt de bal weg. Klungelig pakt Fijas de bal. Soboń begaat een overtreding. Soboń krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Toporny trapt de bal weg van het doel. Wiater rent richting de bal. Hermaniuk begaat een overtreding. Hermaniuk krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Wiater onderschept slim de pass. Wiater probeert naar een medespeler te passen. Ostręga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cebula rent richting de bal. Cebula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biczen baczen 60%, DKS Lubuszanka 40%.
biczen baczen - DKS Lubuszanka 1:0