Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DKS Lubuszanka biczen baczen
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Fijas is nu in balbezit. Fijas passt de bal in één keer door. Efir heeft problemen om de bal te vangen. Bohdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohdanowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hermaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoszkiewicz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hermaniuk. Hermaniuk krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Cebula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebula passt de bal zonder na te denken. Daar is Horoszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas schiet op doel. Toporny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Efir onderschept slim de pass. Efir probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Horoszkiewicz de bal. Fijas onderschept slim de pass. Fijas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DKS Lubuszanka 49%, biczen baczen 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DKS Lubuszanka - biczen baczen 0:0

53e minuut.
Hermaniuk probeert naar een medespeler te passen. Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Medalik geeft de bal voor. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Cieślik rent richting de bal. Ostręga is nu in balbezit. Cieślik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostręga roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ostręga kan niet meer verder spelen. Jasina komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gromadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromadzki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Święconek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glensk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Horoszkiewicz met een sublieme pass. Bajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajski passt de bal in één keer door. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DKS Lubuszanka - biczen baczen 0:1

86e minuut.
Misztela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lepper komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DKS Lubuszanka 41%, biczen baczen 59%.
DKS Lubuszanka - biczen baczen 0:1