Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harnaś Zofiówka salomon100
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 27.5
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Kałusek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pach is nu in balbezit. Pach geeft een hoge lob. Jodłowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Grębosz trapt de bal weg. Żymirski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mack de bal onder controle te krijgen. Goleniec rent richting de bal. Goleniec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pach rent richting de bal. Pach passt de bal zonder na te denken. Studzinski is nu in balbezit. Studzinski haalt uit met een fantastische trap. Grębosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Zofiówka - salomon100 0:1

30e minuut.
Jodłowiec geeft een hoge lob. Jędrusik heeft problemen om de bal te vangen. Anuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Studzinski onderschept slim de pass. Studzinski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sawko met de inworp. Lijewski geeft een lange en hoge pass. Tyburski rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tyburski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Goleniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokarzewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harnaś Zofiówka - salomon100 1:1

40e minuut.
Mack probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jędrusik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Studzinski is nu in balbezit. Pach rent richting de bal. Pach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Zofiówka - salomon100 1:2

44e minuut.
Kałusek passt de bal zonder na te denken. Pach rent richting de bal. Pach passt de bal in één keer door. Studzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Studzinski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Zofiówka 65%, salomon100 35%.
Harnaś Zofiówka - salomon100 1:2

51e minuut.
Mićko geeft een hoge lob. Jodłowiec is nu in balbezit. Jodłowiec met een sublieme pass. Studzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Studzinski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Zofiówka - salomon100 1:3

63e minuut.
Wałeczek is nu in balbezit. Tyburski onderschept slim de pass. Tyburski probeert naar een medespeler te passen. Goleniec heeft problemen om de bal te vangen. Goleniec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Jodłowiec rent richting de bal. Jodłowiec geeft een hoge lob. Anuszewski rent richting de bal. Studzinski is nu in balbezit. Studzinski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lijewski onderschept slim de pass. Anuszewski is nu in balbezit. Anuszewski passt de bal met de wreef. Studzinski rent richting de bal. Studzinski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Wałeczek geeft een lange en hoge pass. Kałusek rent richting de bal. Sawko is nu in balbezit. Kałusek verovert de bal door een tackle van achteren. Kałusek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Zofiówka 66%, salomon100 34%.
Harnaś Zofiówka - salomon100 1:3