Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koziegłowy AC Harnaś Zofiówka
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bas probeert naar een medespeler te passen. Lijewski rent richting de bal. Lijewski probeert naar een medespeler te passen. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Becalik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lijewski rent richting de bal. Kusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Kusiak geeft de bal voor. Grębosz bokst de bal weg.

10e minuut.
Wandzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandzik probeert naar een medespeler te passen. Fornal is nu in balbezit. Daar is Fornal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koziegłowy AC - Harnaś Zofiówka 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Kusiak de bal. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski met een sublieme pass. Klungelig pakt Goleniec de bal. Goleniec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Daar is Michalczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski passt de bal in één keer door. Goleniec rent richting de bal. Goleniec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Żymirski passt de bal in één keer door. Fułat is nu in balbezit. Fułat geeft de bal voor. Fornal is nu in balbezit. Fornal schiet op doel. Grębosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Koziegłowy AC - Harnaś Zofiówka 2:0

30e minuut.
Sołtysik onderschept slim de pass. Sołtysik speelt de bal door. Fornal is nu in balbezit. Kusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koziegłowy AC - Harnaś Zofiówka 3:0

32e minuut.
Michalczyk passt de bal zonder na te denken. Sołtysik is nu in balbezit. Sołtysik met een sublieme pass. Fornal rent richting de bal. Fornal draait met de bal, schiet en ... Grębosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koziegłowy AC 34%, Harnaś Zofiówka 66%.
Koziegłowy AC - Harnaś Zofiówka 3:0

46e minuut.
Sawko passt de bal zonder na te denken. Kusiak rent richting de bal. Lijewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lijewski krijgt een gele kaart. Kusiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Kusiak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Grębosz bokst de bal weg.

68e minuut.
Lijewski is nu in balbezit. Wandzik verovert de bal door een tackle van achteren. Wandzik geeft een hoge lob. Fornal is nu in balbezit. Fornal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kusiak geeft de bal voor. Sołtysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołtysik speelt de bal door. Fornal is nu in balbezit. Fornal draait met de bal, schiet en ... Grębosz bokst de bal weg.

77e minuut.
Wandzik probeert naar een medespeler te passen. Michalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczyk geeft de bal voor. Becalik is nu in balbezit. Becalik geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Fornal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zasada komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ziemiański met de inworp. Becalik probeert de bal met de borst te controleren. Becalik geeft de bal voor. Zasada rent richting de bal. Zasada haalt uit met een fantastische trap. Grębosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koziegłowy AC 23%, Harnaś Zofiówka 77%.
Koziegłowy AC - Harnaś Zofiówka 3:0