Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hutnik ElClasico
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 13.8
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


33e minuut.
Olszar heeft problemen om de bal te vangen. Tomiczek is nu in balbezit. Met opzet legt Machulski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Machulski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Machulski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

39e minuut.
Molęda met een snelle inworp. Rępalski is nu in balbezit. Przerwa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przerwa krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Tomiczek speelt de bal door. Rępalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerwa verovert de bal door een tackle van achteren. Grenda rent richting de bal. Grenda schiet op doel. Mur bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik - ElClasico 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutnik 41%, ElClasico 59%.
Hutnik - ElClasico 1:0

49e minuut.
Tomiczek kopt de bal weg. Klungelig pakt Przerwa de bal. Szatański is nu in balbezit. Przerwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Wiesiołek kopt de bal weg. Klungelig pakt Tomiczek de bal. Tomiczek passt de bal zonder na te denken. Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda haalt uit met een fantastische trap. Mur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Grzymkowski trapt de bal weg van het doel. Molęda controleert de bal met de borst. Osipowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osipowicz krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Molęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Molęda geeft de bal voor. Przerwa probeert naar een medespeler te passen. Grenda rent richting de bal. Grenda draait met de bal, schiet en ... Mur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutnik 45%, ElClasico 55%.
Hutnik - ElClasico 1:0