Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DKS Lubuszanka Pogoń Silesia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Majdan geeft de bal voor. Kawecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki onderschept slim de pass. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DKS Lubuszanka - Pogoń Silesia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DKS Lubuszanka 53%, Pogoń Silesia 47%.
DKS Lubuszanka - Pogoń Silesia 0:1

46e minuut.
Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohdanowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazowiecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klops zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mrówka is nu in balbezit. Palewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrówka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

51e minuut.
Mrówka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Placek de bal. Placek geeft een lange en hoge pass. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap. Frydrych kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Placek probeert naar een medespeler te passen. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkosz is nu in balbezit. Mazowiecki onderschept slim de pass. Mazowiecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hermaniuk rent richting de bal. Klops onderschept slim de pass. Klops passt de bal zonder na te denken. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki schiet op doel. Frydrych probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Cieślik de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DKS Lubuszanka - Pogoń Silesia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DKS Lubuszanka 52%, Pogoń Silesia 48%.
DKS Lubuszanka - Pogoń Silesia 0:2