Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biczen baczen Żubr Gawłówek
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Efir geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salik met een snelle inworp. Romaszko rent richting de bal. Romaszko geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
biczen baczen - Żubr Gawłówek 0:1

5e minuut.
Bździądło rent richting de bal. Met opzet legt Misztela zijn tegenspeler op de grond. Bździądło is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bździądło zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gorząd rent richting de bal. Efir verovert de bal door een tackle van achteren. Romaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Romaszko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Toporny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Horoszkiewicz is nu in balbezit. Rychter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Horoszkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Horoszkiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ostręga krijgt zijn hoofd ertegen. Młynarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Daar is Horoszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romaszko rent richting de bal. Gorząd is nu in balbezit. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biczen baczen 61%, Żubr Gawłówek 39%.
biczen baczen - Żubr Gawłówek 0:1

62e minuut.
Horoszkiewicz is nu in balbezit. Rychter verovert de bal door een tackle van achteren. Rychter probeert naar een medespeler te passen. Romaszko rent richting de bal. Romaszko schiet op doel. Toporny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Romaszko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bilski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Świerniak met een sublieme pass. Bilski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilski is nu in balbezit. Bilski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biczen baczen 54%, Żubr Gawłówek 46%.
biczen baczen - Żubr Gawłówek 0:1