Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salomon100 ElClasico
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Doeltrap. Mur trapt de bal weg. Machulski kopt de bal weg. Wiesiołek is nu in balbezit. Wiesiołek schiet op doel. Tokarzewski bokst de bal weg.

7e minuut.
Klungelig pakt Pach de bal. Studzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek rent richting de bal. Studzinski onderschept slim de pass. Studzinski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Madejczyk speelt de bal door. Jodłowiec rent richting de bal. Jodłowiec speelt de bal door. Studzinski rent richting de bal. Studzinski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jodłowiec rent richting de bal. Jodłowiec passt de bal met de wreef. Studzinski rent richting de bal. Studzinski haalt uit met een fantastische trap. Dyrek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zduński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kałusek met de inworp. Pach is nu in balbezit. Pach probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Jodłowiec kopt de bal weg. Daar is Szatański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pach is nu in balbezit. Studzinski is nu in balbezit. Studzinski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salomon100 26%, ElClasico 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
salomon100 - ElClasico 0:0

51e minuut.
Molęda draait met de bal, schiet en ... Pasierb kopt de bal weg. Dwójak heeft problemen om de bal te vangen. Machulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Machulski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pach geeft een hoge lob. Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec begaat een overtreding. Jodłowiec krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Dwójak bereikt de bal nog maar net als eerste. Machulski verovert de bal door een tackle van achteren. Machulski passt de bal in één keer door. Wiesiołek is nu in balbezit. Wiesiołek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Rępalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępalski passt de bal met de wreef. Dyrek heeft problemen om de bal te vangen. Studzinski onderschept slim de pass. Studzinski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
salomon100 - ElClasico 1:0

90e minuut.
Studzinski haalt uit met een fantastische trap. Dyrek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jodłowiec zal de hoekschop nemen. Wałeczek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salomon100 43%, ElClasico 57%.
salomon100 - ElClasico 1:0