Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ElClasico Koziegłowy AC
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Boniek met een sublieme pass. Rępalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępalski passt de bal met de wreef. Machulski rent richting de bal. Machulski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Michalczyk de bal onder controle te krijgen. Kusiak rent richting de bal. Kusiak probeert naar een medespeler te passen. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Beger met de inworp. Kusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusiak speelt de bal door. Fornal rent richting de bal. Fornal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Wandzik speelt de bal door. Kusiak is nu in balbezit. Rępalski rent richting de bal. Kusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Kusiak geeft de bal voor. Mur bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rępalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępalski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szatański de bal. Fornal rent richting de bal. Fornal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Szatański rent richting de bal. Kusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Kusiak passt de bal zonder na te denken. Fornal rent richting de bal. Fornal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElClasico 65%, Koziegłowy AC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ElClasico - Koziegłowy AC 0:0

58e minuut.
Ocypa is nu in balbezit. Sołtysik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ocypa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ocypa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wiesiołek is nu in balbezit. Wiesiołek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Wandzik geeft een hoge lob. Zduński kopt de bal weg. Rępalski geeft een hoge lob. Boniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniek schiet op doel. Bas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElClasico 49%, Koziegłowy AC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ElClasico - Koziegłowy AC 0:0