Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siedlce Poland Legia Marynino
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


35e minuut.
Maciejczak is nu in balbezit. Leczkowski rent richting de bal. Maciejczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leczkowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Leczkowski kan niet meer verder spelen. Wysiecki komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Tymianek is nu in balbezit. Tymianek geeft een lange en hoge pass. Słuszka probeert de bal aan de voet te houden. Bizacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizacki haalt uit met een fantastische trap. Nędza bokst de bal weg.

36e minuut.
Swawola bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysiecki probeert naar een medespeler te passen. Bizacki is nu in balbezit. Bizacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Swawola geeft een hoge lob. Konarski heeft problemen om de bal te vangen. Konarski passt de bal zonder na te denken. Radacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Radacki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wysiecki speelt de bal door. Bizacki rent richting de bal. Bizacki haalt uit met een fantastische trap. Nędza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siedlce Poland 36%, Legia Marynino 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siedlce Poland - Legia Marynino 0:0

47e minuut.
Sopata is nu in balbezit. Wysiecki rent richting de bal. Wysiecki passt de bal zonder na te denken. Bizacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Borysowiec probeert naar een medespeler te passen. Konarski is nu in balbezit. Radacki is nu in balbezit. Konarski rent richting de bal. Konarski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Radacki heeft problemen om de bal te vangen. Radacki schiet op doel. Daar is Ronkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siedlce Poland - Legia Marynino 0:1

51e minuut.
Gołdyn rent richting de bal. Gołdyn probeert naar een medespeler te passen. Rękoś is nu in balbezit. Tymianek onderschept slim de pass. Tymianek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kaplita bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Swawola bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz onderschept slim de pass. Borysewicz geeft een lange en hoge pass. Nędza bokst de bal weg.

58e minuut.
Borysowiec geeft een hoge lob. Inworp. Brzuchalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konarski is nu in balbezit. Konarski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Siedlce Poland - Legia Marynino 0:2

65e minuut.
Nagiel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pach komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzuchalski met de inworp. Radacki controleert de bal met de borst. Konarski rent richting de bal. Konarski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siedlce Poland - Legia Marynino 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siedlce Poland 64%, Legia Marynino 36%.
Siedlce Poland - Legia Marynino 0:3