Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RybnikSquad WKS Foki
memo Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 15.5
good Schieten weak
poor Passen hopeless
weak Verdedigen hopeless


8e minuut.
Ćwikła geeft een lange en hoge pass. Borubar is nu in balbezit. Borubar passt de bal zonder na te denken. Əzizbəyli is nu in balbezit. Əzizbəyli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Horwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Świętochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świętochowski probeert naar een medespeler te passen. Əzizbəyli rent richting de bal. Əzizbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RybnikSquad - WKS Foki 1:0

23e minuut.
Horwat heeft problemen om de bal te vangen. Collamoto onderschept slim de pass. Świętochowski rent richting de bal. Əzizbəyli is nu in balbezit. Əzizbəyli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RybnikSquad - WKS Foki 2:0

24e minuut.
Əzizbəyli passt de bal zonder na te denken. Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubiak krijgt een gele kaart. Borubar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biskupski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciałko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Əzizbəyli rent richting de bal. Əzizbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RybnikSquad - WKS Foki 3:0

28e minuut.
Triharjanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciuga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Triharjanto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Collamoto wilt de vrije trap nemen. Əzizbəyli springt en kopt de bal. Ciałko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupski is nu in balbezit. Biskupski met een sublieme pass. Əzizbəyli is nu in balbezit. Əzizbəyli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ciałko trapt de bal weg. Cisło kopt de bal weg. Hyży probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RybnikSquad 43%, WKS Foki 57%.
RybnikSquad - WKS Foki 3:0

47e minuut.
Kościuszko kopt de bal weg. Borubar is nu in balbezit. Borubar passt de bal met de wreef. Əzizbəyli rent richting de bal. Əzizbəyli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Świętochowski is nu in balbezit. Biskupski rent richting de bal. Biskupski passt de bal met de wreef. Əzizbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzizbəyli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ćwikła is nu in balbezit. Ławreszuk onderschept slim de pass. Ławreszuk geeft de bal voor. Əzizbəyli heeft problemen om de bal te vangen. Əzizbəyli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Ciałko met een sublieme pass. Triharjanto is nu in balbezit. Triharjanto geeft een hoge lob. Əzizbəyli is nu in balbezit. Əzizbəyli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ławreszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupski verovert de bal door een tackle van achteren. Biskupski passt de bal in één keer door. Świętochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świętochowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RybnikSquad - WKS Foki 4:0

79e minuut.
Kubiak is nu in balbezit. Biskupski verovert de bal door een tackle van achteren. Biskupski probeert naar een medespeler te passen. Əzizbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzizbəyli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Świętochowski is nu in balbezit. Świętochowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RybnikSquad - WKS Foki 5:0

81e minuut.
Triharjanto speelt de bal door. Świętochowski is nu in balbezit. Əzizbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzizbəyli haalt uit met een fantastische trap. Czechowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RybnikSquad 26%, WKS Foki 74%.
RybnikSquad - WKS Foki 5:0