Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devils United FC dwd
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Połubiński passt de bal met de wreef. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalówka rent richting de bal. Kubot onderschept slim de pass. Kubot draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mytnik passt de bal zonder na te denken. Ozieriański rent richting de bal. Ozieriański geeft een hoge lob. Świeca is nu in balbezit. Świeca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devils United FC 55%, dwd 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Devils United FC - dwd 0:0

62e minuut.
Piwko verovert de bal door een tackle van achteren. Piwko probeert naar een medespeler te passen. Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałaban geeft een hoge lob. Milewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Wyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyżykowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krefta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milewicz rent richting de bal. Milewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils United FC - dwd 1:0

76e minuut.
Borysowiec is nu in balbezit. Drajer rent richting de bal. Drajer passt de bal zonder na te denken. Kubot is nu in balbezit. Kubot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Devils United FC - dwd 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devils United FC 43%, dwd 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Devils United FC - dwd 1:1