Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emcio Torpedo Koczała
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Bożyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gmiński rent richting de bal. Gmiński probeert naar een medespeler te passen. Chmielak rent richting de bal. Chmielak draait met de bal, schiet en ... Puda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Musialik kopt de bal weg. Manys heeft problemen om de bal te vangen. Gmiński is nu in balbezit. Gmiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Owczarczyk is nu in balbezit. Owczarczyk geeft de bal voor. Przybylski met een sublieme pass. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gmiński speelt de bal door. Musialik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon onderschept slim de pass. Szamszon schiet op doel. Puda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon schiet op doel. Puda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emcio - Torpedo Koczała 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emcio 39%, Torpedo Koczała 61%.
emcio - Torpedo Koczała 0:1

74e minuut.
Jasiński rent richting de bal. Jasiński geeft een lange en hoge pass. Owczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak onderschept slim de pass. Chmielak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Paukszt de bal. Manys is nu in balbezit. Manys passt de bal met de wreef. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak verovert de bal door een tackle van achteren. Jachymiak passt de bal zonder na te denken. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
emcio - Torpedo Koczała 1:1

82e minuut.
Jasiński passt de bal zonder na te denken. Paukszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybylski rent richting de bal. Paukszt onderschept slim de pass. Paukszt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emcio 56%, Torpedo Koczała 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
emcio - Torpedo Koczała 1:1