Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Koczała emcio
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Rodziewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gmiński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szamszon de bal. Szamszon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Czaruś de bal. Gmiński is nu in balbezit. Gmiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Czaruś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gmiński is nu in balbezit. Gmiński passt de bal met de wreef. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon schiet op doel. Puda bokst de bal weg.

21e minuut.
Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński onderschept slim de pass. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Paukszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Paukszt geeft de bal voor. Modracki heeft problemen om de bal te vangen. Betliński rent richting de bal. Betliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Koczała - emcio 0:1

44e minuut.
Czaruś met de inworp. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński probeert naar een medespeler te passen. Szamszon rent richting de bal. Szamszon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Koczała 61%, emcio 39%.
Torpedo Koczała - emcio 0:1

66e minuut.
Pacuda rent richting de bal. Gmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gmiński probeert naar een medespeler te passen. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Szamszon is nu in balbezit. Pacuda is nu in balbezit. Szamszon begaat een overtreding. Szamszon krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Jachymiak passt de bal zonder na te denken. Pacuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chmielak krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Pacuda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pacuda met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Modracki de bal. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński schiet op doel. Mącik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mącik met een harde bal richting middenveld. Gmiński kopt de bal weg. Musialik kan de bal niet met de borst controleren. Szamszon onderschept slim de pass. Szamszon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rodziewicz met de inworp. Pacuda is nu in balbezit. Pacuda passt de bal zonder na te denken. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Paukszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Paukszt geeft een hoge lob. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński draait met de bal, schiet en ... Kulaszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Koczała 51%, emcio 49%.
Torpedo Koczała - emcio 0:1