Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szefowie RybnikSquad
Normal Tactiek memo
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 30.6
slecht Schieten redelijk
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


13e minuut.
Triharjanto met de inworp. Świętochowski rent richting de bal. Baniak rent richting de bal. Świętochowski onderschept slim de pass. Świętochowski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Szefowie - RybnikSquad 0:1

15e minuut.
Baniak passt de bal met de wreef. Zdanowski rent richting de bal. Zdanowski passt de bal in één keer door. Chromik rent richting de bal. Chromik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Collamoto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Świętochowski de bal. Świętochowski probeert naar een medespeler te passen. Əzizbəyli is nu in balbezit. Əzizbəyli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szefowie - RybnikSquad 0:2

24e minuut.
Daar is Cyganek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świętochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Okoń rent richting de bal. Świętochowski onderschept slim de pass. Świętochowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Valenti geeft een hoge lob. Borubar kopt de bal weg. Świętochowski heeft problemen om de bal te vangen. Əzizbəyli rent richting de bal. Əzizbəyli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Drumlak geeft een hoge lob. Daar is Cyganek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świętochowski begaat een overtreding. Świętochowski krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Chromik is nu in balbezit. Valenti verovert de bal door een tackle van achteren. Valenti geeft de bal voor. Əzizbəyli rent richting de bal. Əzizbəyli schiet op doel. Dziambel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szefowie - RybnikSquad 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szefowie 56%, RybnikSquad 44%.
Szefowie - RybnikSquad 0:3

56e minuut.
Borubar rent richting de bal. Borubar geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Okoń de bal onder controle te krijgen. Świętochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świętochowski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Cyganek bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupski verovert de bal door een tackle van achteren. Biskupski speelt de bal door. Əzizbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzizbəyli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Baniak speelt de bal door. Chromik heeft problemen om de bal te vangen. Hyży bereikt de bal nog maar net als eerste. Chromik onderschept slim de pass. Chromik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szefowie 65%, RybnikSquad 35%.
Szefowie - RybnikSquad 0:3