Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rozbórz WKS Foki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Ławreszuk probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Włusek de bal onder controle te krijgen. Brynkiewicz is nu in balbezit. Brynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubel verovert de bal door een tackle van achteren. Bubel passt de bal zonder na te denken. Kądzior is nu in balbezit. Kądzior schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubel verovert de bal door een tackle van achteren. Bubel passt de bal zonder na te denken. Kądzior rent richting de bal. Kądzior draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pierzchała geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Czechowski de bal onder controle te krijgen. Kądzior is nu in balbezit. Kądzior haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rozbórz - WKS Foki 1:0

42e minuut.
Łądka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kubiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bubel met een sublieme pass. Kądzior rent richting de bal. Kądzior schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rozbórz - WKS Foki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rozbórz 39%, WKS Foki 61%.
RKS Rozbórz - WKS Foki 2:0

49e minuut.
Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kozłowski. Kubiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Kubiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynkiewicz onderschept slim de pass. Brynkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rozbórz - WKS Foki 2:1

53e minuut.
Pierzchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierzchała geeft de bal voor. Beczek kopt de bal weg. Kądzior rent richting de bal. Kądzior haalt uit met een fantastische trap. Ciałko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Kubiak geeft een hoge lob. Bandurski rent richting de bal. Brynkiewicz onderschept slim de pass. Brynkiewicz draait met de bal, schiet en ... Huszcza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szewczyk rent richting de bal. Szewczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kozłowski de bal. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Łądka heeft problemen om de bal te vangen. Łądka geeft de bal voor. Daar is Kościuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kądzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Kądzior schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Ciałko met een harde bal richting middenveld. Rezner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rozbórz 42%, WKS Foki 58%.
RKS Rozbórz - WKS Foki 2:1