Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emcio Devils United FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


5e minuut.
Grala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak geeft de bal voor. Paukszt rent richting de bal. Paukszt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Świeca is nu in balbezit. Pacuda rent richting de bal. Musialik bereikt de bal nog maar net als eerste. Świeca onderschept slim de pass. Świeca haalt uit met een fantastische trap. Puda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Inworp. Paukszt met de inworp. Jachymiak speelt de bal door. Betliński rent richting de bal. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emcio - Devils United FC 1:0

24e minuut.
Charciarek kopt de bal weg. Manys heeft problemen om de bal te vangen. Świeca rent richting de bal. Świeca haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Musialik de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Paukszt onderschept slim de pass. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak passt de bal in één keer door. Betliński rent richting de bal. Betliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Milewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Pacuda de bal. Milewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
emcio - Devils United FC 1:1

35e minuut.
Manys geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piwko met de inworp. Świeca is nu in balbezit. Świeca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Goszczyc geeft een hoge lob. Inworp. Piwko met een snelle inworp. Świeca bereikt de bal nog maar net als eerste. Świeca geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
emcio - Devils United FC 1:2

41e minuut.
Daar is Pacuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świeca is nu in balbezit. Świeca haalt uit met een fantastische trap. Puda probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

43e minuut.
Borysowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Borysowiec geeft een lange en hoge pass. Milewicz kopt de bal weg. Świeca bereikt de bal nog maar net als eerste. Świeca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
emcio - Devils United FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emcio 65%, Devils United FC 35%.
emcio - Devils United FC 1:3

47e minuut.
Okoniewski rent richting de bal. Betliński is nu in balbezit. Betliński draait met de bal, schiet en ... Borysowiec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emcio - Devils United FC 2:3

50e minuut.
Świeca rent richting de bal. Świeca passt de bal met de wreef. Milewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emcio - Devils United FC 2:4

54e minuut.
Świeca met een sublieme pass. Charciarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz onderschept slim de pass. Milewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emcio - Devils United FC 2:5

63e minuut.
Manys verovert de bal door een tackle van achteren. Manys passt de bal in één keer door. Wyżykowski probeert naar een medespeler te passen. Milewicz is nu in balbezit. Milewicz schiet op doel. Puda bokst de bal weg.

67e minuut.
Piwko is nu in balbezit. Piwko passt de bal zonder na te denken. Owczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Milewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pacuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Milewicz probeert naar een medespeler te passen. Świeca bereikt de bal nog maar net als eerste. Świeca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emcio - Devils United FC 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emcio 47%, Devils United FC 53%.
emcio - Devils United FC 2:6