Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RybnikSquad RKS Rozbórz
memo Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 18.8
good Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Kozłowski probeert naar een medespeler te passen. Bubel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubel passt de bal met de wreef. Kądzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Kądzior haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hyży is nu in balbezit. Hyży geeft de bal voor. Inworp. Łądka met een snelle inworp. Bubel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Biskupski onderschept slim de pass. Świętochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Styszko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Styszko krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Hyży onderschept slim de pass. Bubel onderschept slim de pass. Biskupski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Biskupski krijgt een gele kaart. Bubel raakt geblesseerd tijdens het duel. Styszko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Hyży, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kądzior is nu in balbezit. Kądzior schiet op doel. Borroto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Triharjanto geeft een lange en hoge pass. Borubar rent richting de bal. Bandurski rent richting de bal. Borubar verovert de bal door een tackle van achteren. Borubar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Triharjanto verovert de bal door een tackle van achteren. Triharjanto probeert naar een medespeler te passen. Əzizbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzizbəyli haalt uit met een fantastische trap. Szibalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RybnikSquad - RKS Rozbórz 1:0

36e minuut.
Əzizbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Świętochowski is nu in balbezit. Əzizbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzizbəyli haalt uit met een fantastische trap. Huszcza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szibalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RybnikSquad - RKS Rozbórz 2:0

42e minuut.
Ćwikła met de inworp. Biskupski geeft een lange en hoge pass. Triharjanto met een sublieme pass. Əzizbəyli is nu in balbezit. Əzizbəyli haalt uit met een fantastische trap. Szibalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Triharjanto passt de bal met de wreef. Szibalski probeert naar een medespeler te passen. Biskupski kopt de bal weg. Əzizbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzizbəyli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Styszko rent richting de bal. Borubar onderschept slim de pass. Borubar passt de bal zonder na te denken. Əzizbəyli is nu in balbezit. Əzizbəyli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RybnikSquad 58%, RKS Rozbórz 42%.
RybnikSquad - RKS Rozbórz 2:0

56e minuut.
Bandurski geeft een lange en hoge pass. Collamoto kopt de bal weg. Əzizbəyli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Əzizbəyli draait met de bal, schiet en ... Szewczyk probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Triharjanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Triharjanto speelt de bal door. Əzizbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzizbəyli draait met de bal, schiet en ... Szibalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandurski met de inworp. Styszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Świętochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świętochowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ćwikła verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwikła geeft de bal voor. Əzizbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzizbəyli haalt uit met een fantastische trap. Szibalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RybnikSquad - RKS Rozbórz 3:0

71e minuut.
Biskupski geeft een hoge lob. Inworp. Pierzchała met een snelle inworp. Bubel kan de bal niet met de borst controleren. Bubel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Borroto trapt de bal weg. Styszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwikła geeft een hoge lob. Əzizbəyli krijgt zijn hoofd ertegen. Szibalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Biskupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubel verovert de bal door een tackle van achteren. Bubel probeert naar een medespeler te passen. Kądzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Kądzior haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kozłowski met een sublieme pass. Valenti rent richting de bal. Valenti geeft een lange en hoge pass. Əzizbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzizbəyli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RybnikSquad 54%, RKS Rozbórz 46%.
RybnikSquad - RKS Rozbórz 3:0