Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szefowie Siedlce Poland
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Pach met een snelle inworp. Borysewicz speelt de bal door. Pakuła rent richting de bal. Bizacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bizacki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dziambel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Krasuski probeert naar een medespeler te passen. Bokłaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokłaga passt de bal zonder na te denken. Chromik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chromik draait met de bal, schiet en ... Szczotka bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cyganek kopt de bal weg. Zdanowski rent richting de bal. Zdanowski passt de bal in één keer door. Chromik rent richting de bal. Chromik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szefowie 48%, Siedlce Poland 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szefowie - Siedlce Poland 0:0

57e minuut.
Tymianek speelt de bal door. Leczkowski rent richting de bal. Leczkowski passt de bal met de wreef. Bizacki rent richting de bal. Bizacki draait met de bal, schiet en ... Dziambel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Cyganek verovert de bal door een tackle van achteren. Borysewicz is nu in balbezit. Borysewicz speelt de bal door. Bizacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szefowie - Siedlce Poland 0:1

73e minuut.
Baniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jachacz de bal onder controle te krijgen. Zdanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szefowie 56%, Siedlce Poland 44%.
Szefowie - Siedlce Poland 0:1