Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devils United FC RKS Rozbórz
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Bugla geeft een lange en hoge pass. Łądka rent richting de bal. Okoniewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kądzior de bal. Kądzior draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kowalówka onderschept slim de pass. Kozłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kozłowski passt de bal in één keer door. Kądzior rent richting de bal. Kądzior schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Milewicz rent richting de bal. Świeca is nu in balbezit. Milewicz is nu in balbezit. Świeca rent richting de bal. Świeca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Bugla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugla geeft de bal voor. Piwko is nu in balbezit. Milewicz is nu in balbezit. Milewicz schiet op doel. Szibalski bokst de bal weg.

41e minuut.
Świeca rent richting de bal. Świeca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szewczyk de bal. Milewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils United FC - RKS Rozbórz 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devils United FC 50%, RKS Rozbórz 50%.
Devils United FC - RKS Rozbórz 1:0

49e minuut.
Styszko rent richting de bal. Styszko passt de bal in één keer door. Kądzior is nu in balbezit. Kądzior draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Devils United FC - RKS Rozbórz 1:1

57e minuut.
Milewicz is nu in balbezit. Styszko is nu in balbezit. Milewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Milewicz draait met de bal, schiet en ... Szibalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils United FC - RKS Rozbórz 2:1

89e minuut.
Kowalówka kopt de bal weg. Świeca bereikt de bal nog maar net als eerste. Styszko rent richting de bal. Świeca verovert de bal door een tackle van achteren. Świeca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devils United FC 51%, RKS Rozbórz 49%.
Devils United FC - RKS Rozbórz 2:1