Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Koczała Legia Marynino
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Gmiński is nu in balbezit. Gmiński geeft de bal voor. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon haalt uit met een fantastische trap. Nędza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kaplita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplita geeft de bal voor. Daar is Jasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radacki is nu in balbezit. Radacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Jasiński geeft een hoge lob. Maciejczak rent richting de bal. Maciejczak geeft de bal voor. Radacki is nu in balbezit. Radacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Maciejczak geeft de bal voor. Brzuchalski is nu in balbezit. Brzuchalski passt de bal met de wreef. Konarski is nu in balbezit. Konarski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kulaszewski rent richting de bal. Radacki rent richting de bal. Kulaszewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kulaszewski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarski verovert de bal door een tackle van achteren. Konarski passt de bal zonder na te denken. Radacki rent richting de bal. Radacki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Koczała 68%, Legia Marynino 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Koczała - Legia Marynino 0:0

57e minuut.
Szamszon probeert de bal aan de voet te houden. Swawola is nu in balbezit. Szamszon onderschept slim de pass. Szamszon schiet op doel. Nędza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Koczała - Legia Marynino 1:0

58e minuut.
Maciejczak geeft een lange en hoge pass. Czaruś kopt de bal weg. Ulanowski heeft problemen om de bal te vangen. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński passt de bal zonder na te denken. Ulanowski heeft problemen om de bal te vangen. Szamszon onderschept slim de pass. Szamszon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Koczała - Legia Marynino 2:0

74e minuut.
Maciejczak is nu in balbezit. Chmielak onderschept slim de pass. Chmielak passt de bal met de wreef. Szamszon rent richting de bal. Szamszon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Swawola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brzuchalski rent richting de bal. Brzuchalski geeft een hoge lob. Maciejczak rent richting de bal. Maciejczak schiet op doel. Mącik bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Koczała 57%, Legia Marynino 43%.
Torpedo Koczała - Legia Marynino 2:0