Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RybnikSquad Torpedo Koczała
memo Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 18.2
matig Schieten matig
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Mącik trapt de bal weg. Biskupski kopt de bal weg. Modracki probeert de bal aan de voet te houden. Świętochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świętochowski haalt uit met een fantastische trap. Mącik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Daar is Chmielak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielak passt de bal met de wreef. Daar is Przybylski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świętochowski onderschept slim de pass. Świętochowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ćwikła passt de bal in één keer door. Gyzis is nu in balbezit. Gyzis probeert naar een medespeler te passen. Świętochowski is nu in balbezit. Świętochowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyzis rent richting de bal. Gyzis passt de bal in één keer door. Świętochowski is nu in balbezit. Świętochowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RybnikSquad - Torpedo Koczała 1:0

43e minuut.
Biskupski heeft problemen om de bal te vangen. Gmiński speelt de bal door. Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świętochowski onderschept slim de pass. Świętochowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RybnikSquad - Torpedo Koczała 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RybnikSquad 34%, Torpedo Koczała 66%.
RybnikSquad - Torpedo Koczała 2:0

49e minuut.
Świętochowski heeft problemen om de bal te vangen. Paukszt rent richting de bal. Świętochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gyzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyzis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Collamoto kopt de bal weg. Klungelig pakt Jasiński de bal. Świętochowski rent richting de bal. Gyzis rent richting de bal. Gyzis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Collamoto met een sublieme pass. Triharjanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Triharjanto probeert naar een medespeler te passen. Gyzis rent richting de bal. Gyzis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Biskupski passt de bal met de wreef. Borubar is nu in balbezit. Kulaszewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kulaszewski krijgt een gele kaart. Borubar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gyzis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Triharjanto met een sublieme pass. Świętochowski rent richting de bal. Paukszt is nu in balbezit. Świętochowski onderschept slim de pass. Świętochowski haalt uit met een fantastische trap. Mącik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Collamoto rent richting de bal. Gyzis is nu in balbezit. Chmielak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Chmielak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chmielak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gyzis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gyzis kan niet meer verder spelen. Jerlicz komt het veld opgelopen. Collamoto met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Valenti rent richting de bal. Collamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Paukszt is nu in balbezit. Jerlicz onderschept slim de pass. Jerlicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gmiński is nu in balbezit. Jerlicz onderschept slim de pass. Jerlicz speelt de bal door. Świętochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świętochowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Collamoto speelt de bal door. Inworp. Przybylski met de inworp. Jasiński kan de bal niet met de borst controleren. Jerlicz verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
RybnikSquad - Torpedo Koczała 3:0

77e minuut.
Biskupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupski passt de bal zonder na te denken. Jasiński rent richting de bal. Świętochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świętochowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RybnikSquad 19%, Torpedo Koczała 81%.
RybnikSquad - Torpedo Koczała 3:0