Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Foki emcio
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Pacuda rent richting de bal. Cisło verovert de bal door een tackle van achteren. Cisło passt de bal zonder na te denken. Brynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Foki - emcio 1:0

10e minuut.
Daar is Pacuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musialik rent richting de bal. Cisło onderschept slim de pass. Brynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Betliński de bal onder controle te krijgen. Brynkiewicz is nu in balbezit. Brynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Foki - emcio 2:0

23e minuut.
Beczek rent richting de bal. Paukszt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beczek raakt geblesseerd tijdens het duel. Horwat met een snel genomen vrije trap. Brynkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Charciarek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paciuga met de inworp. Cisło rent richting de bal. Cisło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Manys geeft een hoge lob. Pacuda heeft problemen om de bal te vangen. Pacuda geeft een hoge lob. Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Horwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Czader onderschept slim de pass. Czader probeert naar een medespeler te passen. Betliński is nu in balbezit. Betliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Foki 53%, emcio 47%.
WKS Foki - emcio 2:0

74e minuut.
Paciuga speelt de bal door. Musialik probeert de bal aan de voet te houden. Puda probeert naar een medespeler te passen. Betliński rent richting de bal. Betliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Paukszt probeert naar een medespeler te passen. Czader is nu in balbezit. Czader probeert naar een medespeler te passen. Betliński rent richting de bal. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Foki - emcio 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Foki 54%, emcio 46%.
WKS Foki - emcio 2:1