Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dwd RKS Rozbórz
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Kozłowski rent richting de bal. Kozłowski probeert naar een medespeler te passen. Bubel rent richting de bal. Kądzior is nu in balbezit. Kądzior draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tobiaszowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Bandurski geeft een lange en hoge pass. Stenka kopt de bal weg. Bubel probeert naar een medespeler te passen. Kądzior rent richting de bal. Kądzior haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dwd - RKS Rozbórz 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Kozłowski de bal. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński passt de bal met de wreef. Kubot is nu in balbezit. Kubot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dwd - RKS Rozbórz 1:1

21e minuut.
Pierzchała is nu in balbezit. Krefta rent richting de bal. Met opzet legt Pierzchała zijn tegenspeler op de grond. Pierzchała is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Krefta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Krefta kan niet meer verder spelen. Piskorz komt het veld opgelopen. Mytnik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kubot heeft problemen om de bal te vangen. Kubot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Małyszko rent richting de bal. Bubel verovert de bal door een tackle van achteren. Bubel speelt de bal door. Kądzior is nu in balbezit. Kądzior haalt uit met een fantastische trap. Tobiaszowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Bandurski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Napierała met een snelle inworp. Połubiński heeft problemen om de bal te vangen. Połubiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Bubel heeft problemen om de bal te vangen. Połubiński rent richting de bal. Połubiński speelt de bal door. Kubot rent richting de bal. Kubot haalt uit met een fantastische trap. Szibalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dwd 51%, RKS Rozbórz 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dwd - RKS Rozbórz 1:1

48e minuut.
Małyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszko passt de bal in één keer door. Połubiński probeert naar een medespeler te passen. Kubot rent richting de bal. Kubot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Inworp. Łądka met de inworp. Małyszko rent richting de bal. Bubel verovert de bal door een tackle van achteren. Bubel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Styszko is nu in balbezit. Napierała verovert de bal door een tackle van achteren. Napierała probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kubot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubot draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bubel onderschept slim de pass. Bubel passt de bal met de wreef. Kądzior is nu in balbezit. Kądzior haalt uit met een fantastische trap. Stenka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Bubel rent richting de bal. Bubel met een sublieme pass. Kądzior rent richting de bal. Kądzior haalt uit met een fantastische trap. Stenka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tobiaszowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dwd 63%, RKS Rozbórz 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dwd - RKS Rozbórz 1:1