Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Koczała Siedlce Poland
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Tymianek rent richting de bal. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymianek schiet op doel. Mącik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Koczała - Siedlce Poland 0:1

14e minuut.
Nagiel met de inworp. Leczkowski kan de bal niet met de borst controleren. Chmielak is nu in balbezit. Leczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Leczkowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Koczała - Siedlce Poland 0:2

24e minuut.
Szamszon is nu in balbezit. Borysewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Szamszon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chmielak met een snel genomen vrije trap. Daar is Czaruś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołdyn met een sublieme pass. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Borysewicz met een sublieme pass. Chmielak rent richting de bal. Nagiel begaat een overtreding. Nagiel krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Przybylski passt de bal met de wreef. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński passt de bal in één keer door. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Koczała - Siedlce Poland 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Koczała 50%, Siedlce Poland 50%.
Torpedo Koczała - Siedlce Poland 1:2

73e minuut.
Tymianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymianek geeft een lange en hoge pass. Kulaszewski kopt de bal weg. Kijoś rent richting de bal. Kijoś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Leczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jasiński zijn tegenspeler op de grond. Jasiński krijgt een gele kaart. Kijoś raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Leczkowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mącik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Koczała 56%, Siedlce Poland 44%.
Torpedo Koczała - Siedlce Poland 1:2