Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emcio RybnikSquad
Normal Tactiek memo
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.8 gemiddelde waardering 27.6
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Ćwikła kopt de bal weg. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupski maakt een afschuwelijke overtreding. Biskupski krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Grala is nu in balbezit. Valenti onderschept slim de pass. Valenti geeft de bal voor. Gyzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyzis draait met de bal, schiet en ... Puda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Jerlicz rent richting de bal. Jerlicz met een sublieme pass. Əzizbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzizbəyli haalt uit met een fantastische trap. Puda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emcio - RybnikSquad 0:1

13e minuut.
Pacuda is nu in balbezit. Pacuda probeert naar een medespeler te passen. Goszczyc rent richting de bal. Əzizbəyli is nu in balbezit. Əzizbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emcio - RybnikSquad 0:2

17e minuut.
Daar is Pacuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyzis is nu in balbezit. Əzizbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzizbəyli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Musialik de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jerlicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pacuda probeert de bal met de borst te controleren. Əzizbəyli is nu in balbezit. Əzizbəyli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Gyzis de bal. Manys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyzis verovert de bal door een tackle van achteren. Əzizbəyli is nu in balbezit. Əzizbəyli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Musialik heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Biskupski rent richting de bal. Biskupski speelt de bal door. Gyzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyzis haalt uit met een fantastische trap. Puda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Collamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak verovert de bal door een tackle van achteren. Jachymiak passt de bal met de wreef. Betliński is nu in balbezit. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Jerlicz geeft een hoge lob. Biskupski kopt de bal weg. Manys probeert de bal aan de voet te houden. Gyzis is nu in balbezit. Gyzis draait met de bal, schiet en ... Puda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emcio 62%, RybnikSquad 38%.
emcio - RybnikSquad 0:2

48e minuut.
Valenti verovert de bal door een tackle van achteren. Valenti passt de bal zonder na te denken. Gyzis met een sublieme pass. Əzizbəyli rent richting de bal. Əzizbəyli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Əzizbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzizbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emcio - RybnikSquad 0:3

52e minuut.
Puda speelt de bal door. Biskupski is nu in balbezit. Jachymiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jachymiak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

53e minuut.
Gyzis verovert de bal door een tackle van achteren. Gyzis met een sublieme pass. Əzizbəyli is nu in balbezit. Əzizbəyli draait met de bal, schiet en ... Charciarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

55e minuut.
Pacuda geeft een hoge lob. Ćwikła is nu in balbezit. Ćwikła speelt de bal door. Gyzis is nu in balbezit. Gyzis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Goszczyc probeert naar een medespeler te passen. Manys rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Əzizbəyli. Əzizbəyli krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Valenti geeft de bal voor. Grala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jerlicz speelt de bal door. Əzizbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzizbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emcio - RybnikSquad 0:4

81e minuut.
Əzizbəyli heeft problemen om de bal te vangen. Charciarek is nu in balbezit. Əzizbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Əzizbəyli draait met de bal, schiet en ... Puda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Inworp. Goszczyc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manys heeft problemen om de bal te vangen. Jerlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerlicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emcio 67%, RybnikSquad 33%.
emcio - RybnikSquad 0:4