Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dwd Legia Marynino
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Napierała bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Napierała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Połubiński rent richting de bal. Połubiński draait met de bal, schiet en ... Nędza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Małyszko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bździądło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konarski is nu in balbezit. Konarski geeft een lange en hoge pass. Tobiaszowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Napierała passt de bal met de wreef. Kubot is nu in balbezit. Rękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot verovert de bal door een tackle van achteren. Kubot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dwd 48%, Legia Marynino 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dwd - Legia Marynino 0:0

46e minuut.
Ulanowski geeft een hoge lob. Inworp. Drajer met een snelle inworp. Połubiński rent richting de bal. Połubiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Swawola met een sublieme pass. Konarski is nu in balbezit. Konarski passt de bal zonder na te denken. Radacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Radacki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dwd - Legia Marynino 0:1

67e minuut.
Krefta probeert naar een medespeler te passen. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka geeft een hoge lob. Daar is Radacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Swawola is nu in balbezit. Drajer verovert de bal door een tackle van achteren. Drajer speelt de bal door. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dwd 54%, Legia Marynino 46%.
dwd - Legia Marynino 0:1